Over ons

Starter en doorstarter en ook andere succesvolle bedrijven vinden al vele jaren hun weg bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting! kantoor Watermolen 6 Oud Gastel Bedrijvenpark Korenweide Bedrijvenpark Korenweide (2) Business Centre Korenweide Sanitair Totaal(2)

Over ons

Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting is al zo’n 30 jaar gespecialiseerd in het verhuren van kantoorunits, magazijnruimte en bedrijfsruimtes. Met een no-nonsense mentaliteit en hoog serviceniveau helpen wij u snel en vakkundig aan een representatief kantoor, sfeervolle showroom of een veilige plek voor uw goederen in de regio’s Bergen op Zoom, Roosendaal en Halderberge.

Van vader op zoons

Deskundig verhuurder op de bedrijfsruimtemarkt word je niet zomaar. Eigenaren Theo en Peter Rademakers, beiden inmiddels vijftigers, kregen het vak dan ook van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Opgroeiend binnen het bedrijf van hun vader, Rademakers Oud Gastel B.V., leerden zij van pa Rademakers alles over de opslag van goederen en het huisvesten van bedrijven. Maar de broers zagen méér kansen voor het familiebedrijf.

Rademakers Groep

Begin jaren 90 klonk dan ook het startsein voor de Rademakers Groep. Nog altijd vanuit het vertrouwde Oud Gastel, maar inmiddels met meerdere bedrijvenparken in eigen beheer. Binnen de Rademakers Groep is Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting verantwoordelijk voor de verhuur van kantoor-, opslag- en bedrijfsruimte. En met 20.000 m2 hebben we volop ruimte voor uw nieuwe kantoor, voor de opslag van uw goederen of voor uw bedrijfshuisvesting!

Tot de Rademakers Groep behoren:
• Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting B.V.
• Rademakers Oud Gastel B.V.
• Bedrijvenpark Korenweide
• Business Centre Korenweide
• Business Centre Oude Molen

Lees hier verder: 10 redenen om bij ons te huren

 

Bedrijvenpark Korenweide     Business Centre Oude Molen

 

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen of afwijken. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.