Nieuws

Starter en doorstarter en ook andere succesvolle bedrijven vinden al vele jaren hun weg bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting! kantoor Watermolen 6 Oud Gastel Bedrijvenpark Korenweide Bedrijvenpark Korenweide (2) Bedrijfsruimte huren in Business Centre Korenweide Sanitair Totaal(2)

 

Bedrijfsruimte Nieuws: Wat gebeurt er bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting?

21 december 2016

Wij feliciteren Maxaro, voorheen Sanitair Totaal met hun nieuwe vestiging in Roosendaal

Sanitair Totaal was gedurende ca. 12 jaar een trouw huurder waarmee we de afgelopen jaren prettig hebben samengewerkt.

De naam Sanitair Totaal heeft men met de verhuizing naar Roosendaal gewijzigd naar Maxaro, omdat dit beter de lading dekt van het assortiment. Maxaro heeft in de voorbije jaren een flinke groeispurt gemaakt, o.a. ook door de mogelijkheden tot uitbreiding die we hen steeds konden bieden. Helaas voor ons is Maxaro zo succesvol geworden dat men moest uitwijken naar een nog grotere lokatie dan wij hen konden bieden.

Ondanks hun vertrek zijn wij blij dat we onderdeel hebben mogen zijn van het succes van Maxaro, voorheen Sanitair Totaal. Gestart als eenmanszaak en uitgegroeid tot een megabedrijf met meer dan 65 medewerkers.

Nogmaals gefeliciteerd en succes!
17 november 2016

Opsteker voor Korenweide Oud Gastel!

Rademakers Oud Gastel verwelkomt binnenkort Perry Severijnen, vestigingsmanager bij Monta Packing Roosendaal B.V., die met zijn team bij Rademakers Oud Gastel te Oud Gastel een bedrijfsruimte in gebruik gaan nemen.

De gehele vestiging van Monta Packing Roosendaal wordt binnenkort verplaatst naar bedrijventerrein Korenweide te Oud Gastel, zodat ze voor de toekomst over voldoende uitbreidingsmogelijkheden beschikken in onze representatieve bedrijfsruimten.

Tevens een goede zaak voor de werkgelegenheid in de omgeving van Oud Gastel!

MontaPacking heeft inmiddels meerdere vestigingen in zuid Nederland en biedt werk aan reeds meer dan 200 werknemers en groeit elk jaar explosief.

MontaPacking verzorgt de logistiek rondom webwinkels door voor hen voorraden aan te houden en de verzending te verzorgen.
Een echt e-commercebedrijf dus!

Directie en medewerkers van MontaPacking, bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie en veel succes met jullie nieuwe vestiging in Oud Gastel.

Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting en Rademakers Oud Gastel geven u méér dan de ruimte!

 

8 augustus 2016

Per 1 januari gaat een grote nieuwe huurder bij ons van start aan de Watermolen 6 t/m 6C

Het is nog niet bekend gemaakt door het bedrijf zelf en daarom onthouden wij ons er ook nog even van om welk bedrijf het gaat. Het is wel een bedrijf dat flink aan de weg timmert en de laatste jaren een enorme groei doormaakt. Vandaar hun keuze om zich te vestigen in 1 van onze grotere bedrijfscomplexen van rond de 4.500 m2 en natuurlijk ook vanwege de geode bereikbaarheid vanaf zowel A17 en A4.
We houden u nog even in spanning.
1 augustus 2016

Zeer aantrekkelijk aanbod voor slechts 29,50 euro/m2!

Vanwege het voortijdig vertrek van enkele huurders kunnen wij meerdere grotere bedrijfsruimten, opslagruimten en/of magazijnen aanbieden vanaf de zeer aantrekkelijke huurprijs van slechts 29,50 euro /m2.

Doe er uw voordeel mee en informeer snel wanneer u ook in aanmerking wil komen om voordelig uw bedrijf uit te breiden met extra ruimte! De ruimten variëren van ca. 600 tot wel 11.000 m2 als u echt verlegen zit om veel ruimte!

 

1 augustus 2016

Bijzonder verheugd met nieuwe huurders Ziut en Nordex Energy!

Sinds kort is Ziut B.V. gevestigd in het Business Centre Oude Molen, aan de Canadaweg 24, te Halsteren. Ziut is specialist in de openbare ruimte. Ziut biedt diensten aan op het gebied van openbare verlichting, verkeersregeling en camerasystemen. zij werken ook voor diverse gemeenten in onze omgeving.

Ook hebben wij afgelopen maanden Nordex Energy mogen begroeten in een van onze bedrijfsruimtes aan de Canadaweg te Halsteren. Zij houden zich bezig met de bouw van windturbines voor het winnen van windenergie. Vanuit de vestiging in Halsteren verzorgen zij voornamelijk het onderhoud van deze machines.

Zij kozen beiden voor de uitstekende ligging tov de snelweg A4 en dus goede bereikbaarheid van hun werkterrein in West Brabant en Zeeland.

Wij wensen beide bedrijven een mooie toekomst en goede zaken toe in ons bedrijvencomplex.

 

1 november 2015

Diverse units worden voorzien van modern keukenblok met koelkast, magnetron en Qooker!

Wij zijn van start gegaan om diverse units te voorzien van een nieuw modern keukenblok met ingebouwde koelkast, magnetron en zelfs een Qooker! De moderne ondernemer moet een in een prettige omgeving van alle gemakken voorzien zijn werkdagen kunnen doorbrengen, vandaar deze update van meerdere van onze kantoor- en bedrijfsruimten. Het advies en de uitvoering van deze operatie laten we over aan een trouwe huurder in ons pand Business Centre Oude Molen, van de Breevaart keukens & Sanitair.

Voortaan kunnen onze huurders hun werknemers of bezoekers nog beter voorzien van een hapje en een drankje tijdens de werkzame uren. Het zal de werksfeer zeker ten goede komen!

 

1 september 2015

Vast bedrag servicekosten m.i.v. 2015! Geen verrassingen achteraf voor onze huurders.

Wij hebben met onze huurders overeenstemming kunnen bereiken om met ingang van 2015 met vaste servicekosten te gaan werken ipv met voorschotten en afrekening achteraf.

Voordeel voor ons: minder administratieve rompslomp.

Voordeel voor onze huurders: geen administratiekosten (10%) en geen verrassingen achteraf. Bovendien hebben we de kosten zelf ook nog kunnen reduceren en zullen we gedurende de verdere looptijd van het huurcontract incl verlengingen niet meer indexeren zoals gebruikelijk is.

Dus een win-winsituatie met een leuk financiëel voordeel voor onze huurders!

 

20 april 2015

Beschikbaarheid snel internet nu in al onze gebouwen!

Enkele van onze huurders in ons Business Centre Oude Molen in Halsteren hadden ons een tijdje geleden verzocht om sneller internet te verkrijgen.

Via KPN was een hoge snelheid niet mogelijk en kabel (van Ziggo) lag niet op het bedrijventerrein. We hebben Ziggo daarna benaderd en in samenwerking met Ziggo en enkele andere geinteresseerden in de straat voor sneller internet hebben we het voor elkaar gekregen dat er in onze  straat en in al onze units voortaan internet van Ziggo beschikbaar is. De kabel ligt al tot in de meterkasten, dus internetten maar!

Snelheden tot 200 MB/s is voor deze Ziggo aansluitingen geen enkel probleem en is nu mogelijk in al onze gebouwen!
1 februari 2015

Bijzondere huurder in Business Centre Oude Molen

We zijn zeer blij met de komst van onze nieuwe huurder aan de Canadaweg 18. Het gaat hier om bedrijf Multi Safe Security!

Multi Safe Security is een beveiligingsbedrijf in de breedste zin van het woord en zij verzorgen dan ook al vele jaren naar volle tevredenheid de opvolgingen bij een alarm in ons pand in Halsteren!
Wat wil je nog meer, een beveiligingsbedrijf op het eigen terrein.
Hoe veilig wil je het hebben . . . .
5 januari 2015

Toegangspoorten tot onze panden worden geautomatiseerd

Naar aanleiding van ons klanttevredenheidsonderzoek in 2014 hebben we besloten om de toegangspoorten tot onze terreinen te automatiseren. Het zal voor onze huurders een vooruitgang zijn dat men de poorten niet meer in weer en wind handmatig hoeft te openen en sluiten. De poorten zullen zich in de avonduren automatisch sluiten – ook bij aanwezigheid van huurders. Het aanwezige cameratoezicht heeft de afgelopen jaren al voor een verhoogd veiligheidsgevoel gezorgd. Door de automatisering zal dit hopelijk nog verder toenemen. Eind januari hopen we alles werkend te hebben!
15 december 2014

Ook internetverkoop of volumineuze detailhandel van harte welkom

We hebben sinds kort op een aantal bedrijventerreinen de officiële mogelijkheid om bedrijven te huisvesten die zich bezighouden met internetverkoop of volumineuze detailhandel. Ook een zelfstandige kantoorruimte huren, zonder opslagruimte –bijvoorbeeld als bedrijfsarts, accountant, uitzendbureau of verkoopkantoor van een buitenlandse onderneming – behoort nu tot de mogelijkheden!

Omdat internetverkoop volgens de huidige wetgeving onder detailhandel valt, is het dit soort bedrijven bijna nooit toegestaan om zich op een industrie- of bedrijventerrein te huisvesten. In samenwerking met de gemeente hebben wij voor een aantal van onze gebouwen een afwijkend bestemmingsplan verkregen waarin niet alleen internetverkoop, maar ook volumineuze detailhandel en de verhuur van zelfstandige kantoorruimtes zijn toegestaan. Een besluit waar wij zeer blij mee zijn! Meer weten? Neem contact met ons op.
30 juli 2014

Tevreden over ons klanttevredenheidsonderzoek

Afgelopen maand hebben we onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid van onze huurders. Natuurlijk omdat we graag willen dat iedere klant tevreden is met zijn of haar bedrijfsruimte, maar bovenal omdat we willen weten wat er leeft onder onze huurders.

Zo bleek onder meer dat huurders zeer tevreden zijn met de manier waarop de veiligheid in en rondom onze gebouwen gewaarborgd wordt. Voor ons een belangrijk gegeven dat we op de goede weg zitten. Benieuwd naar alle resultaten? Lees verder.

 

2 juli 2014

Digitaal factureren de groenste optie

Juli is de maand waarin we bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting voorgoed afscheid nemen van geprinte facturen! Vanaf nu stappen we over op digitaal factureren. Door geen papier meer te gebruiken voor onze facturering, dragen we samen een steentje bij aan een goed leefmilieu.

‘Groen’ staat sowieso hoog in het vaandel bij ons in het bedrijf. Zo hebben we onze gebouwen laten isoleren met onbrandbare recyclebare natuurproducten zoals steenwol en glaswol. Bij een eventuele brand geeft dit geen milieubelasting. Met de digitale facturen zetten we opnieuw een stap richting duurzaamheid!
7 juni 2014

Klaar met alle dakrenovaties

Een van onze grootste renovatieprojecten is na 8 jaar afgerond. Al onze panden zijn nu voorzien van nieuwe dakbedekking en kunnen er weer een aantal decennia tegenaan! Omdat het merendeel van de gebouwen die we verhuren ook ons eigendom is, zorgen we er dag in dag uit voor dat alle panden in optimale staat zijn én blijven.

Ook goed om te weten: voor de dakbedekking hebben we een recyclebaar product gebruikt. Het gaat lang mee, kan daarna worden hergebruikt en vormt de perfecte milieuvriendelijke oplossing.
27 augustus 2013

Gevels weer spic & span!

Deze zomer geven we onze gebouwencomplexen aan de Zaagmolen en Watermolen (gelegen op Bedrijvenpark Korenweide in Oud Gastel) een opfrisser! De renovatie van de gevels omvat onder meer nieuwe beplating en zal ervoor zorgen dat de panden een moderne uitstraling krijgen.

Bij Regionaal Adviesburo Bedrijfshuisvesting zijn we doorlopend bezig om onze gebouwen te vertroetelen. Ieder jaar wordt er wel ergens schilderwerk uitgevoerd. Voor huurders betekent dat: een bedrijfsruimte in een verzorgde omgeving en in uiterst goede technische staat. Ziehier het resultaat!
09 juni 2013

Website in een nieuw jasje

Het laatste half jaar hebben we hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website. Met trots presenteren we dan ook ons nieuwe ontwerp!

Voor ons was het belangrijk dat bezoekers snel díe informatie kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Vandaar dat we ons aanbod nu vanaf elke pagina goed toegankelijk hebben gemaakt. Welkom op onze website! Laat u ons weten wat u ervan vindt?

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Wij en de bedrijven waarmee we samenwerken, kunnen echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of onjuistheden, en de eventuele directe en/of indirecte gevolgen daarvan. Uitvoering, prijs en voorzieningen kunnen wijzigen of afwijken. Deze informatie is louter informatief en geheel vrijblijvend. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.